Philips H7 WhiteVision Intense White effect+ 2 x W5W gratis

E-mailadres
whitevision-ultra-set2ks_i26714
Prijs
29,50 €
Korting 3,00 €
Beschrijving

Te koop nieuw in doos:

1 set Philips H7 WhiteVision met xenon effect

PH 12972WHVSM H7 12V 55W PX26d WhiteVision 2st. + 2xW5W Philips

Philips WhiteVision-lampen geven de koplampen van uw auto een intens witte Xenon-look voor een optimale rijervaring in het donker. Dankzij de grotere helderheid en het 40% wittere licht bieden WhiteVision-lampen de perfecte combinatie van stijl en veiligheid.

Een optimale rijervaring met intens wit Xenon-effect

Philips WhiteVision-koplampen presteren beter dan elke andere blauwe autolamp op de markt en zijn de perfecte keuze voor bestuurders die in stijl willen rijden zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Met een kleurtemperatuur van Xenon-koplampen en een stijlvolle witte fitting is WhiteVision de ultieme upgrade voor uw koplampen. De door Philips gepatenteerde derde generatie coating-technologie is een revolutionair meesterwerk. WhiteVision is de eerste koplamp met echt wit licht.

Meer contrast voor betere zichtbaarheid en veiliger rijden

Maximaal wit licht met een kleurtemperatuur van 4300 Kelvin zorgt ervoor dat uw koplampen wegmarkeringen en verkeersborden beter reflecteren. Witter licht houdt u 's avonds alert, zodat u kunt genieten van een comfortabelere rijervaring in het donker.

Wit Xenon-effect voor een hoogwaardige uitstraling van uw koplampen

WhiteVision geeft uw autokoplampen hetzelfde hoogwaardige uiterlijk als dat van de duurste auto's, ongeacht welke reflector of projectoroptica u gebruikt.

Voor meer info kunt u altijd mailen en/of bellen.